Tornfalk Header

  

Senaste bilderna

Gluttsnäppa

Gluttsnäppa

Kustpipare

Kustpipare

Svart rödstjärt

Svart rödstjärt

Halsbandsflugsnappare

Halsbandsflugsnappare

Nyheter

Denna webbplats uppdateras regelbundet med framförallt olika fågelbilder. Det kommer också att finnas andra kategorier av bilder framöver.

Läs mer ...

In English

Denna hemsida används för att visa bilder på framförallt fåglar. 

Blåmes Kungsfågelsångare Ladusvala Ejder - guding Rödhake Rödspov Rödvingerast Salskrake Strömstare

Min förhoppning är att du som besöker denna webb-plats ska ha lätt att navigera för att hitta bilder på fåglar, kanske bilder på en speciell art som du söker. 

I menyn under Fåglar hittar du undermenyer med fågelfamiljer eller grupper av familjer. Från dessa undermenyer finns en tredje nivå med länkar direkt till olika fågelarter. Väl framme där kan du (på de flesta bilder) klicka och få fram en pop-up bild i större format.

 

Prolistum var ursprungligen ett företag (Prolistum AB) som grundades 2007. Verksamheten bestod av IT konsultverksamhet med inriktningar såsom; projektledning, processer, förvaltning med den viktiga samverkan mellan verksamhet (affärerna) och IT (de IT-baserade verktygen). 

Detta är alltså bakgrunden till namnet på denna webb-plats - som numera innehåller bilder på fåglar och även lite stämningbilder, bilder på fjärilar eller djur och natur i största allmänhet.

 

Copyright © 2019 Stefan Lilienberg. All Right Reserve.